Adana Ticaret Odası Sosyal Hizmetler ve Eğitim Vakfı Tesisleri’nde (ATOSEV) gerçekleştirilen ve bu yıl 15’incisi düzenlenen uygulamalı eğitime katılmak isteyenler, ATO’nun web sitesinden online başvuru yapacak. 12-13 Kasım tarihlerinde, 2 gün sürecek uygulamalı eğitimde; Tescilli Adana Kebabı etinin seçilmesi, malzemelerinin hazırlanması, etin pişime hazır hale getirilmesi, etin şişlenmesi ve yanında sunulacak ek lezzetlerin hazırlanması, mangalın yakılması, pişirim aşamaları ve kebabın sunumu ayrıntılı olarak anlatılacak.

ATB Başkanı Bilgiç "Ülkemizin İlerlemesini İstemiyorlar" ATB Başkanı Bilgiç "Ülkemizin İlerlemesini İstemiyorlar"

Yıllardır kebap ustası olarak hizmet sektöründe bulunan tecrübeli eğitmenlerin vereceği eğitimin yanı sıra tescilli kebapla ilgili yasal konular ve gıda hijyeni ile ilgili de eğitimler verilecek.