5ocakgazetesi.com

 Bu süreç kapsamında Mustafa Hakan Aslan, Çukurova Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanı olarak göreve başladı.

Mustafa Hakan Aslan, yeni görevi dolayısıyla yaptığı açıklamada, tebrik mesajı gönderen ve iyi dileklerini ileten herkese teşekkür etti. Aslan, geçmişte Sarıçam Belediyesi Başkan Yardımcılığı gibi önemli görevlerde bulunmuş ve deneyimlerini yeni görevinde Çukurova Üniversitesi için kullanacağını belirtti.

Açıklamasında, Çukurova Üniversitesi’nin ulusal ve uluslararası alanda elde ettiği başarılara dikkat çeken Aslan, “Dünyanın saygın bilim ve eğitim kurumları arasında yer alan, köklü geçmişi ile ulusal ve uluslararası alanda birçok başarıya imza atmış, bölgemizin incisi, Adana’mızın gözbebeği Çukurova Üniversitesi bünyesinde, Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş’in takdir ve tensipleri ile ‘İdari ve Mali İşler Daire Başkanı’ olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Şahsıma bu görevi layık gören ve desteklerini esirgemeyen başta Kıymetli Rektörümüz Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımı arz ederim.” ifadelerini kullandı.

Kent Merkezinde Kundaklama: “Haraç Vermedi Diye Yakıldı” İddiası Kent Merkezinde Kundaklama: “Haraç Vermedi Diye Yakıldı” İddiası

Aslan ayrıca, yeni görevi dolayısıyla kendisine tebriklerini ileten herkese minnettarlığını dile getirerek, “Gerek arayarak, mesaj göndererek gerekse sosyal medya üzerinden tebriklerini ve iyi dileklerini ileten herkese teşekkür ederim. Cenabı Allah, ülkemize ve şehrimize hayırlı hizmetler yapabilmeyi nasip etsin.” şeklinde konuştu.