5ocakgazetesi.com

İlçe teşkilatıyla buluşan Aytek, AK Parti’nin kuruluş felsefesi doğrultusunda çalışmalarıyla bölgenin kalkınmasına katkı sağlamaya devam edeceklerini vurguladı.

Milletvekili Aytek, Kozan İlçe Başkanı Polat Kaya, İl Başkan Yardımcısı Zeynelabidin Üstemel, İlçe Koordinatörleri Murat Erşahinoğlu ve Selçuk Arısoy ile birlikte AK Parti Kozan İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette teşkilatın çalışmalarını değerlendiren Aytek, “AK Parti, kuruluş felsefesinin ana eksenine yerleştirdiği hasletleri, teşkilat çalışmalarıyla müşahhas hale getiren umut çatısıdır. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

Depremzedeye Konut ve Rezerv alan Darbesi! Depremzedeye Konut ve Rezerv alan Darbesi!

AK Partili Faruk Aytek’ten Kozan Ziyaretleri

AK KADINLARLA BULUŞMA: "AZİM VE ÜRETKENLİK KOZAN’IN YÜKSELİŞ MÜCADELESİNE IŞIK TUTUYOR"

Ziyaret programı kapsamında, AK Parti Kozan İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Baykan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Aytek, AK Kadınların Kozan’ın kalkınmasındaki rolüne dikkat çekti. “AK Kadınlar; azmi, üretkenliği ve fedakârlığıyla Kozan’ımızın yükseliş mücadelesine ışık tutuyor, gücümüze güç katıyor” diyen Aytek, kadın kollarının çalışmalarını memnuniyetle takip ettiğini belirtti.

AK Partili Faruk Aytek’ten Kozan Ziyaretleri

KOZAN KAYMAKAMLIĞI ZİYARETİ

Milletvekili Faruk Aytek ve beraberindeki heyet, Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü’yü makamında ziyaret etti. Ziyarette, Kozan’ın gelişimi ve yerel sorunlar üzerine istişarelerde bulunuldu. Aytek, Kaymakam Arslanköylü’nün nazik misafirperverliği için teşekkür ederek Kozan’ın geleceği için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Ziyaretin sonunda Milletvekili Aytek, Kozan’daki AK Parti teşkilatı ve yerel yöneticilerle birlikte bölge halkının sorunlarına çözüm üretmek için var güçleriyle çalışacaklarını vurguladı.