6 saat önce Belediyeler

Kadir Aydar'a siyasi yasak getirilmesiyle Ceyhan'da bundan sonra ne olacağı, kimin başkan olacağı ve Meclisteki aritmetik araştırılıyor.

7 saat önce Belediyeler

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar kararın açıklanmasının ardından yaptığı değerlendirmede eksiklikleri aktardı, karara itiraz edeceklerini duyurdu.

7 saat önce Siyaset

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'a tehdit suçundan 2 yıl bir ay hapis cezası ve siyasi yasak kararı veriildi.

10 saat önce Gündem

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla gazi derneklerinin yönetici ve üyeleri Vali Yavuz Selim Köşger’i ziyaret etti.

12 saat önce Ekonomi

İletişim Başkanlığı, "Emeklilerin banka hesaplarına inceleme başlatıldı. Son 5 yıl geriye dönük kontrol ediliyor" iddiası hakkında açıklama yaptı.

13 saat önce Kültür-Sanat-Magazin

Altın Koza A.Ş Genel Müdürü ve Festival Yürütme Kurulu Üyesi Hüseyin Orhan, “Kentlerin kimliğini o kentin tarihi, kültürü, coğrafi ve sosyal yapısı belirler. Bu unsurlar, kentin karakterini ve benzersizliğini oluşturmaktadır. Adana’da öne çıkan unsur ise kültür ve sanat hayatıdır. Bunu ise kültürel çeşitliliğin ve çok sesliliğin yarattığı zenginliğe borçlu olduğumuzu düşünüyorum” dedi.

13 saat önce Spor

Konya’da yapılan Büyükler Türkiye Şampiyonası Halter branşında Türkiye şampiyonu olan Seyhan Belediyespor Kulübünün milli sporcusu Sara Yenigün, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’i ziyaret ederek desteğinden dolayı teşekkür etti.

13 saat önce Belediyeler

Adana Büyükşehir Belediyesi, Öğrenci Abonman Kartı uygulamasıyla ulaşımda ücreti yarı yarıya indirdi.

14 saat önce Belediyeler

Eğitimde fırsat eşitliğini önemseyen Yüreğir Belediyesi, liseye hazırlanan öğrencilere 5 Kültürevinde ücretsiz LGS hazırlık kursu vermeye başladı.

14 saat önce Belediyeler

Ayhan Barut, Adana'da yanan işyerinde incelemelerde bulundu, mağduriyetin önlenmesini isteyerek koruyucu sigorta kapsamının genişletilmesi çağrısını tekrarladı