5ocakgazetesi.com
Gülaçtı, “Ekonomimizin can damarı olan esnaflarımızla bir araya geldik. Onların her zaman yanında olmaya, sorunlarını çözmeye ve hak ettikleri değeri vermeye kararlıyız,” dedi.

İl Başkanı Gülaçtı, Ziyaret esnasında yaptığı açıklamada AK Parti'nin halkla olan güçlü bağlarını vurgulayarak, “Bu kutlu yol, çetin olabilir, zorluklarla dolu olabilir; ancak bizler yılmadan, yorulmadan, gücümüzü milletimizin duasından ve birlik ruhumuzdan alarak bu yolda yürümeye devam edeceğiz. Rabbim bizleri bu mukaddes yolda mahcup etmesin, milletimize hizmetkâr olmayı nasip etsin,” ifadelerini kullandı.

Bulut'tan "İsraf" Tepkisi: "Sarayın 1 Günlük Masrafı 4 bin 797 Emekli Maaşına Denk" Bulut'tan "İsraf" Tepkisi: "Sarayın 1 Günlük Masrafı 4 bin 797 Emekli Maaşına Denk"

Esnafların kendilerini sıcak bir şekilde karşıladığını belirten Gülaçtı, "Bizleri güler yüzle karşılayıp muhabbetleriyle içimizi ısıtan esnaflarımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyor, hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi daim etsin," diyerek ziyaretini tamamladı.